Fetele îl așteptau pe Moș Crăciun … ?

Dragii noștri ?

Fetele îl așteptau pe Moș Crăciun … ?Pantofii lor au fost frumos curatati și puși la ușa noaptea trecută.

Aici este obișnuit să-l așteptăm pe Moș Crăciun cu lapte și biscuiți, avem grijă mereu de asta pentru ca Moșul să nu fie lasat flămând și însetat. ?Deoarece fetele au fost foarte bune și anul acesta, pantofii mici de dimineață au fost plini de cadouri mici care dacă nu chiar lucruri mari, sunt sincer primite de dragele noastre fete. ❤️Moș Crăciun ne-a adus cizme și fulgi de zăpadă care pot fi vopsite, ponei de jucărie, bomboane …. ??

Fetelor le place foarte mult să creeze, așa că, creația a început imediat …. ❤️Ziua aceasta a fost plina de fericire și zâmbete și din care v-am adus un mic detaliu …. Primiți cu mare drag! ?

Vă mulțumim foarte mult pentru cadourile și acțiunile dvs. cu ocazia venirii Moșului și ne bucurăm că ați răspuns atât de mult la postarea noastră ieri! ❤️Fie ca sărbătoarea fiecărui copil să fie frumoasă și cel mai important, Dumnezeu să vă ofere tuturor sănătate multă, pentru că, pe lângă dragoste , este una dintre cele mai importante comori din lume! ❣️❣️❣️

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.