Tratamentele de chimioterapie o întristează întotdeauna pe micuța noastră dragă.

Dragilor🦋

Tratamentele de chimioterapie o întristează întotdeauna pe micuța noastră dragă. 😔 Din păcate, s-a întâmplat tot așa.

Vineri dimineața Lara a fost supusă din nou puncției medulare și spatele ei firav a primit cu suferința acul gros de puncție. Știți că această procedură se face prin extragerea lichidului din măduva spinării sub anestezie și trimiterea acestuia la laborator pentru examinare. În schimb, un tratament chimioterapeutic profilactic este administrat pentru a preveni dezvoltarea celulelor canceroase aici in măduva spinării. Este foarte important ca proba luată să fie negativă, adică să nu existe celule „rele” în măduva spinării. Slavă Domnului, este în regulă cu Lara. 🙏

Lara zâmbește de obicei, dar din păcate în acea dimineață a început cu tristețe, fără cuvinte … 😔În astfel de cazuri, sperăm și ne așteptăm sincer că se va simți mai bine în 1-2 zile. 🙏Chiar și atunci am făcut tot ce am putut pentru a o face să se simtă mai bine și să o înveselim puțin. Cuvintele și micul zâmbet au fost atrase de un video cu un băiețel minunat, Áronka.

Vă mulțumim foarte mult pentru ajutor, pentru numeroasele încurajări si rugăciuni spuse pentru noi! 🙏❤️

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.