A kemoterápiás kezelések mindig megviselik a mi kis drágánkat. 😔

Kedvesek!

A kemoterápiás kezelések mindig megviselik a mi kis drágánkat. 😔 Sajnos most is így történt. Reggel rázta Larácskát a hideg, és fájt a háta is a szúrás helyén. 😢 Tudjátok ez a beavatkozás úgy zajlik, hogy altatásban a gerincvelőből szívnak le folyadékot amit vizsgálatra küldenek.

Ennek helyére megelőző kemoterápiás folyadékot juttatnak be annak érdekében, hogy itt megakadályozzák a rákos sejtek kialakulását. Nagyon fontos, hogy a levett minta negatív legyen, azaz a gerincvelőben ne legyenek “rossz” sejtek.

Hála Istennek, ez Laránál rendben van. 🙏Lara általában mosolygós, de sajnos a mai reggel szomorúan, szótlanul indult… 😔Ilyenkor mindig szívből reméljük és várjuk, hogy 1-2 nap alatt jobb legyen a közérzete. 🙏Ma is mindent megtettünk, hogy jobban érezze magát, és egy kicsit felvidítsuk. Szavakat és kis mosolyt egy kedves kisfiúval, Áronkával történt videóchat csalogatott elő. 🥰

Nagyon szépen köszönjük a segítséget, a sok bátorítást, hogy gondoltok ránk és imádkoztok értünk! 🙏❤️

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.