Eljött végre a nap, amikor a mi kincsünk folytathatja a kezelést!

Kedvesek!

Eljött végre a nap, amikor a mi kincsünk folytathatja a kezelést!Tele voltunk aggodalommal és izgalommal; a kezelés első fázisa ugyanis altatásban történt.

Hála Istennek minden rendben zajlott, és ébredés után folytatódhatott a kezelés. Ezúttal neon színű kemoterápiában részesült Lara.Hosszú és fárasztó nap van mögöttünk, de tudjuk, bármilyen nehéz is sokszor, folytatnunk kell, mert csak így van esélyünk a gyógyulásra!

Bármit megtennénk azért, hogy a kis törékeny teste ismét erős legyen, hogy Larácskánk ismét vidám és csacsogós legyen, mint korábban! Imádkozzatok azért, hogy ez az álom, ha küzdelmek árán is, de valóra váljon, Lara ismét egészséges legyen!

Köszönjük a támogatást, a biztató szavakat, az értünk elmondott imákat! 🙏❤

A jó Isten áldjon meg mindannyiótokat! 🙏

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.