Analizele au ieșit bune în așa fel încât comoara noastră poate continua tratamentul

Dragilor!

În sfârșit analizele au ieșit bune în așa fel încât comoara noastră poate continua tratamentul!Eram plini de griji și emoții; prima fază a tratamentului a fost anestezia.

Slavă Domnului că totul a mers bine și după trezire tratamentul a putut continua. De data aceasta, Lara a primit chimioterapie de culoare neon.Avem o zi lungă și obositoare în spatele nostru, dar știm cât de greu este de multe ori, trebuie să continuăm pentru că doar așa avem șansa de a ne recupera!

Am face orice pentru a face din corpul ei slăbuț unul mai puternic, pentru a face ca fetița noastră să fie veselă și să vorbească din nou ca înainte!Rugați-vă ca acest vis, plin de greutăți, să se împlinească și Lara să poată face tratamentul complet timp de 3 ani, să fie din nou sănătoasă! 🙏Vă mulțumim pentru sprijin, cuvinte de încurajare, rugăciuni pentru noi! 🙏❤

Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți! 🙏

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.