Valorile sunt încă nepotrivite

Dragilor??

Astăzi, mica noastră comoară a fost din nou la analize de sânge. Valorile sunt încă nepotrivite, dar arată o creștere față de cele anterioare, așa că suntem încrezători că se vor îmbunătăți atât de mult săptămâna viitoare încât Lara să poată primi din nou tratamentul de chimioterapie esențial pentru recuperarea ei.???

În ciuda acestei situații, seria de tratamente, obositoare, mai recent nu se odihnește bine noaptea, trezindu-se devreme, deci mai morocănoasă, dar în același timp are adesea un zâmbet pe față, un zâmbet care vindecă inima frântă a mamei, adesea fără speranță la așa o greutate. ?

Îl cerem și ne rugam împreună la bunul Dumnezeu ca prețioasa noastră comoară să poată continua să lupte, să o susținem în așa fel ca zâmbetul să nu i se șteargă niciodată! ?❤Vă mulțumim pentru tot ceea ce faceti pentru noi!

Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți! ?

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.