Din păcate, nu am avut o săptămână foarte bună și productivă.

Dragi membri ai grupului,

Din păcate, nu am avut o săptămână foarte bună și productivă.Micuța noastră Lara nu s-a simțit bine săptămâna aceasta, a fost neliniștită și obosită în ultimele zile, ceea ce ne-a făcut să fim trişti și obosiți la nesfârșit. Am urmărit-o in fiecare moment, este atât de greu să scriu despre asta..Din păcate, am ghicit că rezultatele nu vor fi prea bune astăzi.

Lara era în spital de la ora 9 dimineața până la 6 după masă.Valorile sale erau foarte mici, deci trebuia să primească atât sânge, cât și plasmă.Era o procedură foarte lungă până când a primit plasma și apoi și sângele.Nu este ușor pentru un adult să stea într-un singur loc ore lungi, deci pentru un copil de 5 ani?Abia așteptam să primesc știri despre ei, un SMS, o fotografie ….. Nu-mi găsesc locul în acest moment.

Lara și Tivadar la spital, eu și Mira acasă. Este nespus de greu … dar nu vreau să mă plâng.Atitudinea pozitivă a lui Lara menține sufletul în noi și ne dă putere. S-a întâmplat și astăzi când am primit fotografii de la Tivadar și am văzut comoara noastră așezată cu răbdare pe scaun și zâmbind. A fost atât de bine să o văd, m-am liniștit puțin, i-am putut vedea fața ei zâmbitoare! ❤Chipul ei mereu zâmbitor ne dă putere și așteptăm cu încredere şi nerăbdare! 🙏

Vă rugăm să vă rugați pentru fetița noastră, astfel încât rezultate de sânge să poată fi restabilite cât mai curând posibil și să işi poată continua tratamentul de chimioterapie și să lupte în continuare cu un zâmbet!

Vă mulțumim că ne-ați sprijinit, că ați stat alături de noi, că ați fost cu noi!

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.