Sajnos nem volt túl jó és eredményes hetünk.

Kedvesek!

Sajnos nem volt túl jó és eredményes hetünk.Kicsi Larácskánk nem érezte jól magát a héten, nyügös és fáradékony volt az utóbbi napokban, ami végtelenül elszomorított és megviselt bennünket. Minden mozzanatát lestük, annyira nehéz erről még írni is, hát akkor átélni. Sajnos sejtettük, hogy nem lesznek ma túl jók az eredményei.Larácska ma reggel már 9-re a kórházban volt.

Nagyon alacsonyak voltak az értékei, így vért és plazmát is kellett kapnia.😪 Nagyon hosszadalmas eljárás, míg megkapja a plazmát, aztán a vért is. Egy felnőttnek sem könnyű hosszú órákon át egy helyben ülni, hát akkor egy 5 éves gyermeknek?😪Alig vártam, hogy hírt kapjak felőlük, egy SMS-t, egy fotót…..nem találom a helyem ilyenkor.

Lara és Tivadar a kórházban, én és Mira itthon. Kimondhatatlanul nehéz…., de nem szeretnék panaszkodni.Larácska pozitív hozzáállása tartja bennünk a lelket és ad nekünk erőt. Ma is így történt, mikor fotókat kaptam Tivadartól és láttam, hogy a Kincsünk türelmesen ül a székben és mosolyog.

Annyira jó volt látni, meg is nyugodtam picit, láthattam a mosolygós kis arcocskáját!🥰❤A mindig mosolygós kis arcocskája erőt ad nekünk és csakis előre nézünk bizakodva!🙏

Kérünk titeket, imádkozzatok Larácskánkért, azért, hogy mihamarabb helyreálljanak az értékek és tovább folytathassa a kemoterapiás kezelést, és mosolyogva küzdhessen tovább!Köszönjük, hogy támogattok,hogy mellettünk álltok, hogy vagytok nekünk!🙏❤

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.