Drága Mirácskánk!?

Ez a nap a Tied, ma minden rólad szól! 7 évvel ezelőtt, amikor először felsírtál, magamhoz ölelhettelek, a karjaimban tarthattalak, a világ legboldogabb édesanyájává tettél. ?Te voltál az, aki lépésről lépésre, napról napra megtanítottad nekem a legcsodálatosabb dolgot a világon, mit jelent anyának lenni. ?‍?‍??

Köszönöm neked, hogy azóta is tőled tanulhatok, önzetlenséget, türelmet, kitartást! ??❤Hálát adok a jó Istennek, hogy Larácskának ennyire szerető nővére vagy; hogy még a születésnapodon sem magadnak kérsz ajándékot, nincsenek nagyratörő vágyaid, “csak” egészségesnek szeretnéd Larácskát látni, hogy ne szenvedjen többé, hogy végre felhőtlenül boldog gyerek lehessen! ????

Kívánjuk, hogy minden vágyad teljesüljön; hogy a jó Isten mindig a napos oldalon vezéreljen, legyen veled, mindig kísérjen utadon.

Nagyon-nagyon szeretünk! ❤️??‍?‍?‍?

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.