Dragă Mira!

Această zi este a ta, astăzi este vorba despre tine.Acum 7 ani, când ai plâns pentru prima dată, te puteam îmbrățișa, te puteam ține în brațe, m-ai făcut cea mai fericită mamă din lume. ?Tu ai fost cea care, pas cu pas, zi de zi, m-ai învățat cel mai minunat lucru din lume, ce înseamnă să fii mamă. ?‍?‍??

Îti mulțumim că ne-ai învățat incă de atunci ce înseamnă altruism, răbdare si perseverență! ??❤Îi mulțumesc bunului Dumnezeu că ești o soră atât de iubitoare pentru Lara si că nici măcar nu ceri un cadou pentru tine de ziua ta, nu ai dorințe ambițioase, doar vrei să o vezi pe Lara sănătoasă, astfel încât să nu mai suferi, astfel încât să putem fi în sfârșit o familie fericită! ????

Vrem ca toate dorințele tale să fie împlinite, ca bunul Dumnezeu să te ghideze întotdeauna pe partea însorită, să fie cu tine, să te însoțească mereu în călătoria ta.

Te iubim foarte, foarte mult! ❤️??‍?‍?‍?

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.