Az előző héthez képest javultak Lara vér eredmény értékei.

Kedvesek!

Ahogy már szerdán is írtam nektek, az előző héthez képest javultak Lara vér eredmény értékei, de sajnos még mindig nem volt elég a fehérvérsejtszám ahhoz, hogy Lara megkaphassa a kemoterápiát.Kedden kell újra vizsgálatra mennie, reménykedünk és bízunk benne, hogy minden rendben lesz, és Lara végre megkaphatja az életmentő kezelést.

Mi már annak is örülünk, hogy nem került kórházba, hiszen tudjuk, hogy ebben a szakaszban, sajnos a legtöbb gyerek kórházba kerül.Lara orvosa is megnyugtatott bennünket, ha el is húzódik a kezelés, ne szomorkodjunk, mivel ebben a kezelési szakaszban, az úgynevezett késleltetett intenzív kezelési szakaszban ez nem meglepő, és örüljünk annak is, hogy Larának nem kell végig kórházban lennie.🙏Amúgy a napjaink egyformák, nem mozdulhatunk ki a házból nehogy Larácska elkapjon valamit. Lara és nővére Mira is nagyon megértőek, elég jól viselik a bezártságot, igaz az online oktatás lefoglalja, sőt időnként lefárasztja őket, főként Larácskát.

Az étvágya és a hangulata is jobb lett, hála Istennek, csak fáradékony szegénykém. ❤Éjszaka nem alszik túl jól, többször megébred, sokat forgolódik, azt hiszem, hogy rosszat álmodik.😥Nappal jobban pihen, mélyebben és nyugodtabban alszik. Hozzám bújik, rajtam alszik el, még párna sem kell neki, én pedig moccani sem merek, nehogy felébredjen, hogy jól pihenjen.🥰Kérünk titeket, imádkozzatok értünk, hogy jövő héten jobbak legyenek Larácska eredményei és megkaphassa a következő kemoterápiát!

Köszönjük, hogy támogattok bennünket!Hálásak vagyunk értetek.🙏❤

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.