Ma van a testvérek világnapja!

Az egyik legfontosabb az életben a testvéri szeretet. ❤A testvér az, aki életed végéig hű marad hozzád, önzetlenül támogat és segít a bajban.

Ő az a személy, aki mindenét odaadná érted, mindenét feláldozná és még a széltől is meg szeretne óvni. Tele van önzetlen szeretettel, minden hibáddal együtt szeret.

A testvéri szeretetnél nem létezik szorosabb kötelék a világon. Sajnos nekem nem adatott meg ez a lehetőség, hogy megtapasztaljam ezt az érzést, viszont ha ránézek Mirára és Larára a szívem csordultig van szeretettel, az arcomon örömkönny gördül, büszke vagyok a lányaimra, és arra hogy ennyire szeretik egymást. ?‍?‍?❤??

Bízom, hogy a jó Isten segítségével, látni fogom őket együtt felnőni, erőben, egészségben. ❤Hálás vagyok azért, hogy ebben a nehéz időben, Lara betegségében, ennyi önzetlen, nagylelkű ember mellénk állt és támogat minket, Larácskát!

Örök hálám nektek, mindenért!??

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.