Dragilor18 Octombrie este ziua națională a fraților și surorilor.

Dragostea dintre frați/surori este una dintre cele mai puternice legături, poate cea mai puternică, după dragostea de mamă! Sora este cea cu care ne certăm în copilărie, poate ne și batem puțin. 🙂

Dar tot sora sau fratele este persoana cu care formăm o uniune în adolescență, care durează chiar şi până la sfârșitul vieții, până în adânci bătrâneți. Pe lângă certurile micuțe apar șoptirile secrete, povestirile despre prima iubire, sau chiar micile năzdrăvănii sau glumele de bun gust.

Fratele și sora ne sunt alături la cunoașterea dragostei adevărate sau chiar la despărțirea de la prima iubire, la toate evenimentele mai importante din viață, cum ar fi examenele sau absolvirea unei universități, eventual la nașterea primului copil.

În aceste grupuri toți facem ce ne stă în putință ca aceste două surioare, Mira și Lara să aibă mult mult timp împreună. Să împartă micile secrete şi bucurii, să meargă împreună la petreceri, să se consoleze sau să se sfătuiască in caz de necaz, să se bucure împreună pentru succese.

Vă mulțumim că ne sunteți alături, că ne ajutați zi de zi în orice fel. ❤🙏Multă sănătate tuturor!❤🙏

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.