Aș dori să vă împărtășesc conversația noastră.

M-am gândit mult la cum să formulez și să împărtășesc lucruri profund emoționante. Nu eram deloc sigură dacă aș putea vreodată să vorbesc / să scriu despre aceste sentimente …Întrucât faceți parte din marea noastră familie, o iubiți și o susțineți atât de mult pe Lara, simt că trebuie să știți ce se întâmplă în noi acum.

Aș dori să vă împărtășesc conversația noastră de aseară între Lara și mine.Pregătirea pentru culcare aseară a mers la fel ca de obicei, dar odată ce ne-am culcat și am început să vorbim, mi-am dat seama ce incredibilă este transformarea Larei, cât de matură a ajuns copilul nostru de 5 ani. Ca de obicei , am încercat să mă pregătesc pentru tratamentul de astăzi, am vorbit despre boala ei și că este o adevărată războinică !!!

– Ești o luptătoare împotriva leucemiei, iubito, și în cele din urmă vei fi o supraviețuitoare a cancerului! O mulțime de oameni buni ne ajută în această luptă dificilă , ajutor pentru care suntem foarte recunoscători. – I-am spus.

– Mamă, asta înseamnă că unii copii cu cancer vor muri? – a întrebat ea întorcându-se spre mine.

– Da, pentru unii, pur și simplu, din păcate, tratamentele nu sunt suficiente pentru a scăpa de celulele rele. – am răspuns sincer. După câteva secunde de tăcere, s-a ascuns aproape de mine și mi-a șoptit la ureche:

– Dacă voi muri vreodată, să știi că voi fi mereu în inima ta! – Nu ar trebui să crezi asta! Dar dacă se întâmplă asta, voi merge după tine și îți voi găsi inima.- i-am răspuns, luptându-mă cu lacrimile mele.

– Nu mami, nu poți, trebuie să duci o viață fericită alături de tati și Mira, pentru că voi fi cu tine în inima ta!

Lacrimile mele tocmai au izbucnit și au curs șiroaie …

M-a sărutat și mi-a spus: – Nu plânge, mamă, pentru că vom fi mereu împreună! Tivadar a intrat apoi în cameră și conversația sa oprit …Lara este într-adevăr inimia mea, sensul vieții mele, comoara mea … mica noastră eroină care a devenit o luptătoare, o comoară pentru care trebuie să luptăm împreună pentru a trăi, și nu pentru a exista doar în inimile noastre !!!

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.