Ieri a fost ziua lui de naștere.

Puțin vorbim despre tătici, cu toate că de fapt ei sunt niște eroi. Tăticul Larei, soțul meu, duce povara ca si un adevărat erou.

Chiar dacă e bărbat, această perioadă prin care trecem este grea și pentru el. Dar el este puternic şi tare, chiar dacă pe dinăuntru îi este poate frică așteptând rezultatele Larei. O duce la spital, o ține de mânuță, o susține sufletește si cu vorbe, în timp ce privește perfuziile care curg în corpul prințesei iubite, știind că aceste picături vor salva viața Larei. Ieri a fost ziua lui de naștere. 💓

Nu a cerut nimic, nu a dorit un cadou anume, nu a avut o dorință specială, doar o singură rugăminte la Dumnezeu, să își vadă fetițele sănătoase, ca să putem sărbători încă mulți ani împreună. La multi ani Tati! Atât fetele cât și eu te iubim enorm!

Ne dorim ca să suflăm împreună multe luminări pe tortul fiecăruia dintre noi. Ce credeți că își dorește un tată, de ziua lui? „La mulți ani, Lara noastră”,- doar atât. Vă mulțumim tuturor pentru ajutor și pentru tot ceea ce faceți pentru noi. Vă rugăm să ne susțineți în continuare, să rămâneți alături de Lara! Vă mulțumim pentru tot!

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.