Kedves csoporttagok, kedves Segítők!?

Még egyszer köszönetet szeretnénk mondani mindannyiótoknak, hogy felkaroltátok a mi kis Laránkat és segítő kezeiteket kinyújtottátok felénk, hogy mellettünk álltok és támogattok a nehéz “harcunkban”, amiért kimondhatatlanul hálásak vagyunk.?Jó látni ennyi segítőkész, csodás ember összefogását.

Mégegyszer hálás köszönet mindenkinek, aki a mi kis Laránk mellé állt. Sok erőt és reményt adtok nekünk! ??Szebbé, könnyebbé teszitek a napjainkat!Szeretnék pár szóban Laráról és a napjairól is írni nektek.Lara a körülményekhez képest most jól van.?❤

Online történik az oktatás, minden nap reggel 7:40 -től 13:00 óráig tart neki egy iskolai nap, közben 1 óra szünettel.Hála Istennek élvezi, szívesen tanul, amikor van hozzá kedve.Sokat segít neki a nővére, Mira is, iskola után együtt olvasnak! ❤

Annyira jó ezt egy anyai szívnek látni. Olyan büszke vagyok rájuk!??Ezért gondoltam úgy, hogy megosztok veletek is egy rövid kis videót az életünk értelmeiről! Köszönjük még egyszer, hogy vagytok nekünk! ?❤Időnkét jelentkezünk, hogy ti is lássátok, hogyan telnek Lara napjai.Addig is hálás szívvel gondolunk rátok és üdvözlünk benneteket!?

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.