Vă mulțumesc din suflet

Dragii noștri??Vă mulțumesc din suflet că sunteți alături de noi în fiecare zi și că ne ajutați să ducem această greutate pe umeri!??

Acum că Lara e acasă și se va întoarce la spital doar pentru analize și pentru chimioterapie în fiecare săptămână, sunt mai liniștită pentru că o știu aproape de mine. A fost groaznic să îmi știu fetița departe de mine, să vorbesc cu ea doar prin telefon și să îmi spună soțul meu cât de neputincioasă e.???

E mult mai slăbită de când a venit, nu mai are putere deloc. Trebuie noi să o ducem in brațe dacă vrea să se ridice din pat. De când a ajuns, nu îmi mai dă drumul . Acum a adormit atât de greu și sper să se odihnească puțin. ?

Mă rog lui Dumnezeu să nu facă febră din nou și să fie nevoie să o interneze iar la spital. Vă rog să nu ne părăsiți, să fiți alături de noi în continuare și să aduceți cât mai mulți oameni în grupul de licitații pentru Lara.

Mulțumim din suflet pentru orice ajutor!????❤️

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.