Szívből köszönöm, hogy nap mint nap velünk vagytok

Kedves barátaink! 💕🦋
Szívből köszönöm, hogy nap mint nap velünk vagytok és segítsèget nyújtotok a nagy teher cipelésében. 🙏


Most már, hogy Lara itthon van és kemoterápia és analízisek miatt kell hetente kórházba mennie, talán kicsit nyugodtabb vagyok. Itt van velem, bármikor átölelhetem.


Minden perc szörnyű volt, amikor nem volt mellettem. Csak telefonon beszélhettem vele és a férjem tájékoztatott arról mi történik vele, s hogy ő mennyire tehetetlen. 😥😥😥


Sokkal gyengébb mióta kórházban volt, járt ereje sincs, ölben visszük ha ki kell kelnie az ágyból. Amióta hazajött, nem enged el. Álmában is bújik, szorít magához. Nagy nehezen elaludt remélem tud kicsit pihenni. 😥🙏


Minden nap fohászkodok, hogy ne lázasodjon be, ne kelljen újra kórházba feküdnie. Kérlek legyetek továbbra is a támaszaink, hívjatok meg minél több embert a licitcsoportokba.
Szívből köszönünk minden segítséget!😍🥰❤


LARA szeretettel ölel titeket!💙💜❤

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.