Sunt la spital de dimineață

Salutare, dragii mei prieteni!

Sunt la spital de dimineață din nou. Doamnele asistente mă cunosc deja și îmi zic pe nume când trebuie să îmi ia sânge. Doctorul mi-a spus că dacă analizele sunt bune , îmi poate da o nouă doza de tratament. Acele mă sperie destul de tare, dar am cu mine eșarfa magică cu unicorn roz care îmi alungă orice frică. 💗💗💗

Tati mă ține de mânuță și îmi șoptește că va fi bine. Dar eu văd cum își ascunde lacrima de pe obraz și vreau să îl fac să zâmbească din nou. Iar voi îmi dați putere să trec peste durerea din fiecare zi! Vine doamna asistentă cu somniferul și acum e momentul în care uit de toate și adorm. 😇Deschid ochii.

Parcă mi se întoarce stomacul și simt cum totul se învârte în jurul meu. Dar e gata, am scăpat pe ziua de azi! Abia aștept să mă ducă tati acasă și să mănânc ceva bun. Sigur mami si surioara mea , Mira, ma așteaptă cu bunătăți, ca de fiecare dată. Vă las acum că sunt puțin cam obosită și aș vrea să ajung acasă.

Haide, tati! Grăbește-te!😍

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.