Salutare, oameni dragi !

După cum v-am povestit ieri am fost la analize iar azi a trebuit să ne întoarcem la spital pentru chimioterapie. Mami e foarte bucuroasă că sunt iar acasă, a vrut să îmi facă poze..dar nu prea am avut chef să zâmbesc. 😞

Mami şi tati spun mereu că sunt foarte puternică, că sunt eroina lor, dar sincer eu nu mă simt eroină şi nici curajoasă. Am obosit de atâta spital, îmi e greață de mirosuri şi sincer în continuare îmi e frică de durerile pe care le suport acolo. Şi de ace.. mereu ace.. 😭😭😭 ieri mi-au lăsat branula în port, ca să nu mă înțepe azi din nou.

M-am bucurat, cu o înțepătura mai putin… dar nu a fost mai uşor. Cu branula asta nu se poate dormi! Nici mami nu s-a odihnit, m-a vegheat toata noaptea. 😞Dacă aş avea o dorință, mi-aş dori să fie ca la început! Să fiu sănătoasă.. fără ace, fără dureri, medicamente.. şi fără îngrijorarea pe care o observ pe fața părinților ( chiar daca încearcă să ascundă). 😢🙏🏼Ştiu că va fi bine.. dar am nevoie de mult tratament, voi trece prin multe dureri..şi voi simți prea multe ace. 😢Va rog sa nu ne părăsiți!

Orice share, like, donație oricât de mică contează ! Ajutați-ne sa facem grupul de licitații mai mare așa încât să cunoască mai multă lume povestea Larei, invitati oameni in grupul Larei , va rugam . 🙏🏼🙏🏼🙏🏼❤️💕

Lara va îmbrățisează cu drag!🤗🥰ROMANIA BCR

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.