Salutare, oameni dragi !

După cum v-am povestit ieri am fost la analize iar azi a trebuit să ne întoarcem la spital pentru chimioterapie. Mami e foarte bucuroasă că sunt iar acasă, a vrut să îmi facă poze..dar nu prea am avut chef să zâmbesc. ?

Mami şi tati spun mereu că sunt foarte puternică, că sunt eroina lor, dar sincer eu nu mă simt eroină şi nici curajoasă. Am obosit de atâta spital, îmi e greață de mirosuri şi sincer în continuare îmi e frică de durerile pe care le suport acolo. Şi de ace.. mereu ace.. ??? ieri mi-au lăsat branula în port, ca să nu mă înțepe azi din nou.

M-am bucurat, cu o înțepătura mai putin… dar nu a fost mai uşor. Cu branula asta nu se poate dormi! Nici mami nu s-a odihnit, m-a vegheat toata noaptea. ?Dacă aş avea o dorință, mi-aş dori să fie ca la început! Să fiu sănătoasă.. fără ace, fără dureri, medicamente.. şi fără îngrijorarea pe care o observ pe fața părinților ( chiar daca încearcă să ascundă). ???Ştiu că va fi bine.. dar am nevoie de mult tratament, voi trece prin multe dureri..şi voi simți prea multe ace. ?Va rog sa nu ne părăsiți!

Orice share, like, donație oricât de mică contează ! Ajutați-ne sa facem grupul de licitații mai mare așa încât să cunoască mai multă lume povestea Larei, invitati oameni in grupul Larei , va rugam . ??????❤️?

Lara va îmbrățisează cu drag!??ROMANIA BCR

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.