Nu m-am simțit foarte bine.

Salut, dragii mei îngeri!😇🙏🏼Mi-a fost dor de voi! ❤️💚💙🧡💛 Nu vreau să vă întristez, dar trebuie să știți că în ultimele zile nu m-am simțit foarte bine, de aceea nu am putut să vă scriu.

Hai să vă spun ce am făcut. Dar să nu-i spuneți lui mami și lui tati..🤫 În dimineața asta a venit surioara mea, Mira , la mine în cameră și mi-a spus șoptind: Închide ochii! Am o surpriză! Mi-am pus repede mânuțele la ochi căci eu o ascult mereu pe surioara mea și cu ea nu mi-e frică de nimic. Gata, mi-a zis ea! A întins pe pat muuuulte acuarele și pensule de toate felurile. Și-a întins culoarea verde în palme și mie mi-a dat-o pe cea roșie. Ei, și acum ce? 🤷🏼‍♀️🤔Am început să lăsăm urme pe cearșaf cu mânuțele și l-am colorat în toate felurile posibile. Până și noi eram colorate din cap până în picioare cu acuarele. Doamne, ce mult o iubesc ! 💓💓💓

Ea îmi aduce zâmbetul pe buze mereu și are atâta grijă de mine! Mira, îți promit că o să mă fac bine și o să fim fericite din nou. 🥰😍

Vă mulțumim foarte mult că ne susțineți în continuare și ne ajutați pe acest drum greu!Promit că voi încerca să vă amuz în continuare, la fel cum am făcut-o si cu părinții mei astăzi.

Vă transmit pupici!💋💋💋💋

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.