Nu m-am simțit foarte bine.

Salut, dragii mei îngeri!???Mi-a fost dor de voi! ❤️???? Nu vreau să vă întristez, dar trebuie să știți că în ultimele zile nu m-am simțit foarte bine, de aceea nu am putut să vă scriu.

Hai să vă spun ce am făcut. Dar să nu-i spuneți lui mami și lui tati..? În dimineața asta a venit surioara mea, Mira , la mine în cameră și mi-a spus șoptind: Închide ochii! Am o surpriză! Mi-am pus repede mânuțele la ochi căci eu o ascult mereu pe surioara mea și cu ea nu mi-e frică de nimic. Gata, mi-a zis ea! A întins pe pat muuuulte acuarele și pensule de toate felurile. Și-a întins culoarea verde în palme și mie mi-a dat-o pe cea roșie. Ei, și acum ce? ??‍♀️?Am început să lăsăm urme pe cearșaf cu mânuțele și l-am colorat în toate felurile posibile. Până și noi eram colorate din cap până în picioare cu acuarele. Doamne, ce mult o iubesc ! ???

Ea îmi aduce zâmbetul pe buze mereu și are atâta grijă de mine! Mira, îți promit că o să mă fac bine și o să fim fericite din nou. ??

Vă mulțumim foarte mult că ne susțineți în continuare și ne ajutați pe acest drum greu!Promit că voi încerca să vă amuz în continuare, la fel cum am făcut-o si cu părinții mei astăzi.

Vă transmit pupici!????

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.