Most hozza az ápoló néni az altatót

Sziasztok drága barátaim! Ma reggel megint kórházban voltunk. Az ápoló nénik már ismernek, nevemen szólítanak amikor vért vesznek tőlem. A doktor bácsi azt mondta, hogy ha jók az eredmények, akkor ma is újabb adag kezelèst kapok. A tűktől nagyon félek, de velem van az unikornisos varázskendő, attól bátor leszek.

Apa fogja a kezem és mindig azt sugja, minden rendben lesz. De látom, ahogy rejtegeti a könnyeit. Szeretném ha megint mosolyogna! Ti erőt adtok, hogy átveszèljek minden fájdalmas napot.

Most hozza az ápoló néni az altatatót. Itt az ideje szundizni egyet. Mikor újra kinyitom a szemem kicsit hányingerem van és forog a szoba. De kész vagyok, túlestem rajta. Alig várom, hogy haza érjünk, Anya és Mira várnak ránk, mint mindig valami finomsággal. Elköszönök mert elfáradtam és alig várom, hogy otthon legyünk! Gyere apa, siessünk!

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.