Ma nem kellett kórházba menni

Sziasztok Anya mondta, hogy megint sok bacsi es neni jott, hogy segitsen nekem. Ma nem kellett kórhazba menni.

De gyogyszert adott anya, hogy eltunjenek a rossz sejtek es erősödjenek a jók. Biztos nagy csatákat vivnak egymással ezek a sejtek. Apuval puzzlet jatszottunk. Nagyon jó volt. Szeretek odabújni és anyuval mindig a karjukban visznek mindenhova. Tudjatok, gyengyécskék a lábaim. De ha meggyogyulok ujra tudok majd szaladni és ugrandozni, s lehet nem faradok el olyan hamar.

Most megyek, Mirával mesét nézünk. Addig anya keszít valami finomat nekünk. Mindig készít, s neha sír akkor is mikor nem pucolja a hagymát. Hamarosan újra szerda és kórházba megyünk, de addig még van pár nap. Szoritsatok, hogy ne fajjon nagyon megint a szuri! Sok puszi nektek!

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.