Ma Lara újra kórházba indult

Sziasztok!
Ma ùjra kórházba indultak. Szomorúan nèztem utánuk, ilyenkor nagyon öszzeszorul a szívem s minden idegszálammal a telefont figyelem, hogy hírt kapjak róluk. ?
Sajnos csak egy felnőtt mehet vele a világjárvány miatt. Nem is tudom kinek rosszabb, nekem itthon, várni a híreket, vagy a fèrjemnek ott a kórházban végignézi mindent amin a gyermek végigmegy! Hetente , minden szerdán így telik a nap. ?

Nehéz ez, de nagyon büszke vagyok Larára,hogy türelmesen, hiszti és zokszó nélkül megy és teszi a dolgát, mint egy apróra nőtt felnőtt.

Imádkozok, hogy ma is minden rendben legyen vele.??? Szorítsatok Larának, hogy minél hamarabb hazajöjjenek és újra magamhoz szorítsam! ???

Addig is tesszük a dolgunk, maradjatok melletünk. Biztos vagyok benne, hogy együtt legyőzzük ezt a gyilkos kórt.
Együtt Laráért❣❣❣
Ölellek titeket s köszönök minden pozitív gondolatot és minden segítséget!❣❣

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.