Ma ismét kórházban voltunk

Sziasztok! Ma ismét kórházban voltunk. Minden szerdán menni kell, akkor meggyógyulok. Ilyenkor mindig nagyon éhes és szomjas vagyok, de nem lehet inni vagy enni. Csak amikor már megszúrtak és aludtam is kicsit, a kórházban. Amikor hazajövünk anya mindig finomsággal vár.

Ő nem jöhet velünk, mert csak egy felnőtt mehet és apu visz. Anya addig otthon nagyon izgul. Mikor megérkezünk mindig vesznek vért az ujjamból, meg a portomból is. Fáj, de nem sírok. Nem szeretem és mindig kicsit félek. Aztán várni kell és játszhatok a tablettel. Anya szerint hős vagyok. Majd mesélek még, de most nagyon elfáradtam. Sokat kell aludnom, hogy meggyógyuljak. Puszi

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.