Ma ismét kórházba kellet mennünk.

Sziasztok
Ma apával kórházban voltunk. Kicsit sem hiányzott nekem az ápoló néni ahogy az eszközeivel az ágyamhoz jött, hiszen már mindig előre tudom mi vár rám. De türelmes voltam és nem is néztem oda, hogy ne sírjak. ?


Apa fogta a kezem végig, s olyankor mintha hamarabb telne az idő. ?
Vettek vért és azt mondták, hogy azok a sejtecskék amelyek védik a szervezetem nagyon kevesen vannak, sajnos nap mint nap egyre többen vannak a gonosz- rákos sejtek. Kaptam egy adag kemot ezen a játékszeren keresztül, tudod ami a mellkasomba van beültetve. Lemértek. Vajon, hogy lettem 1 kilóval kevesebb a múlthét óta?? ???

Az eredményeket nézegetve a doktor bácsi azt mondta pénteken vissza kell jönnöm, s ha ugyan ilyen gyengécske leszek adnak nekem vért. Milyen érdekes … vér csere! Ma én adtam pénteken én kapok! ???


Elköszönök mert megint nagyon elfáradtam, lecsukódik a szemem! ?
Sok puszit küldök nektek❣❣❣

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.