Lara a Kronika.ro újságban!

Köszönjük Ervin Szuchernek a korrekt és részletes tájékoztatást! Szilágycsehi összefogás Lara életéért – A rákban szenvedő ötéves kislány szülei bíznak az emberek jóindulatában.

Másfél millió dollárra lenne szüksége annak az Egyesült Államokban élő ötéves szilágysági kislánynak, akit az amerikai orvosok május végén vér- és csontvelőrákkal diagnosztizáltak. Vass Lara megmentésére a teljes szilágycsehi közösség megmozdult: igaz, a szükséges összegből eddig csak 14 ezer dollárt sikerült gyűjteni, ami a szűk egy százalékot jelenti. Lara szülei azonban derűlátóak, és nem adják fel. A kislány pedig amint családneve is sugallja, egy igazi vaslady – miniatűrben. Kitartóan küzd az életéért, miközben bátorságával és elszántságával számos pillanatban ő tartja szüleiben a lelket.

https://kronikaonline.ro/erdelyi-hirek/szilagycsehi-osszefogas-lara-eleteert-n-az-oteves-rakos-kislany-szulei-biznak-az-orvosok-szakertelmeben?fbclid=IwAR2Avfnf3pDhd-khw_tewXf0giOkKQHI1NzQ8Mk9M135mlQ8PGJPKIYisk0#

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.