Kedves jó lelkű emberek!❤


Úgy gondolom, hogy minden szülő a gyermekének a legjobbat akarja. Én csak annyit szereték az élettől hogy a kislányaimnak, családomnak egészsége legyen és Lara meggyogyulhasson. Lara a szemem fénye, nővére, Mira mellett. ❤


Lara 5 éves, és 2020. május 31-én akut B-Cell limfoblasztikus leukémiát diagnosztizáltak nála. Vizsgálatok, gerincvelő minta, analízisek következtek, majd a mellkasába egy portot ültettek amin keresztül kemoterápiát kap. A kezelések elkezdtődtek de az orvosok szerint 3 évig fog tartani, az állapotától függően.


Szeretnénk legyőzni a rákot, szeretnénk a gyermekünket újra egészségesnek látni.?❤?
Azok számára, akik többet szeretnének tudni Lara történetéről, vagy segíteni szeretnének valamilyen formában, bővebb információkat a www.forlara.com web okdalon találhatóak három nyelven.(Ro, En, Hu)


Szívből köszönünk minden támogatást, segítséget, részvételt, adományt és megosztást!❣❣❣
Gyertek, csatlakozzatok csoportunkhoz!???
Licit csoportunk:
https://www.facebook.com/groups/2671082596552749

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.