Kedves csoporttagok …

Nagyon koszonjuk, a segitseget és hogy Lara mellé álltatok.


A Sportul Salajean hírportálon tegnap megjelent egy cikk Lara történetéről. Nagyon hálásak vagyunk, hogy a szerző segíteni akar, ugyanakkor nagyon sok kérdést vetett fel az emberekben. Sajnos az úriember nem vette fel velünk a kapcsolatot, nem kérdezett így nem is kapott válaszokat, a cikk tehát pontatlan lett.


Első körben nem Lara szilágycsehi, hanem az édesanyja, bár a betegség szempontjából nem releváns, hogy egy gyermek hol él. A fájdalom, a szenvedés határtól és földrajzi helytől független, nem fáj jobban sem otthon sem külföldön.


A második nagy pontatlanság a szükséges összeg.

Larának 3 evig tartó kezelésre gyűjtenek a szülők es barátok. 1.5 millió dollár szükséges, bár ez csak a szülők önrésze a teljes kezelés masik reszet a biztosito allja.
A www.forlara.com weboldalon minden informacio pontosan fent van, az elso perctol.
Folyamatban van az alapítvany alapítása is, valamint igény esetén a leletek, kezelési tervek, kórházi számlák és költségek is megtekinthetők.


Sajnáljuk, hogy az hírportálon lévő elírások félreértésekre adnak okot, ugyanakkor bárkinek bármikor bármilyen kérdésére szivesen válaszolunk!

Köszönjük mindenkinek, hogy továbbra is Lara mellett álltok, sajnos a nagy összeg az ő eseteben is életmentő szükséglet.


Minden adomany segítség nagyon fontos és sokat számit, kérlek segítsünk Larának legyőzni a Leukémiat.

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.