Familia e cel mai frumos lucru pe care îl poate avea cineva.

Vă salut cu drag, oameni cu suflet mare! ?Familia e cel mai frumos lucru pe care îl poate avea cineva.

Atunci ești bine când ști că toți ai tăi sunt bine și sănătoși . Îmi doresc cu disperare să-mi văd fetița sănătoasă din nou. Azi a fost o zi grea. Lara nu vrea să mai mănânce, ne chinuim câte o oră să o convingem sa mănânce ceva.

Orice ii dăm ea spune că nu are gust și că nu îi este foame, dar mă uit la ea și mi se rupe inima când văd cât a slăbit. Piciorușele îi sunt acum cât mânuțele, părul ei se destramă și nu mai crește la loc. Este atât de slăbită încât nu se mai poate ține pe picioare și noi o ducem în brațe.

Dar niciodată nu își pierde sclipirea din ochi, sclipirea care aduce speranță în inima mea. Cu voi suntem mai puternici! Vă mulțumim pentru fiecare donație și pentru orice ajutor !

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.