Dragi oameni cu suflet mare!

Fiecare părinte cred că își dorește ce e mai bine pentru copilul său. Eu îmi doresc doar sănătate pentru fetița mea. Lara este minunea ochilor mei, alături de surioara ei, Mira. 😍❤️

Lara are 5 anișori , iar în data de 31 mai 2020 a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B. Au urmat investigații și proceduri complexe prin care i-au recoltat măduva și i-au pus un dispozitiv in piept prin care i se administrează tratamentul chimioterapic. 🩸🩸🩸Lara a început tratamentul , dar trebuie sa îl urmeze timp de 3 ani de zile și depinde foarte mult de evoluția ei.

Ne dorim sa învingem lupta cu cancerul și sa ne vedem fetița sănătoasă! 🥺🙏🏼❤️❣️Pentru cine dorește să afle mai multe despre povestea Larei , va las mai jos un site pe limba Ro, En și Hu.

Va mulțumim din suflet pentru orice implicare, orice share, licitație, donație!💕💕💕

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.