Dragi membrii ai grupului!

Dorim sa vă mulțumim pentru ajutorul oferit Larei și pentru că sunteți alături de noi.Ieri a fost publicat in articol despre povestea Larei pe portalul de știri Sportul Sălăjean. Suntem foarte recunoscători pentru articol, insă autorul in dorința de a ajuta a ridicat o mulțime de întrebări.

Din păcate, domnul Eduard Farcaş nu ne-a contactat, astfel a rezultat un articol ce conține informații eronate. În primul rând,Lara nu este din Cehu Silvaniei ci mama ei, deși este irelevant pentru boala în ce țară trăiește un copil.

Durerea, suferința trece peste orice graniță și locație geografică,bolile nu dor mai mult acasă sau în străinătate.O alta infomatie greșită in articol este suma necesară tratamentului. Din pacate,suma necesară pentru tratament este de 1,5 milioane de dolari, care este doar partea părinților, restul cheltuielilor vor fi suportate de asigurator.Toate informațiile corecte le puteți găsi pe www.forlara.com si in limba româna,chiar de la începuturi.

Am reusit sa depunem actele necesare pentru înființarea unei asociații in numele Larei. Sunt in curs de finalizare. La cerere, pot fi consultate rezultatele medicale, planuri de tratament, facturile emise de spital și toate costurile tratamentului achitate până in prezent.

Ne pare rău că informațiile eronate de pe portalul de știri au pus la indoiala credibilitatea cazului dar suntem aici sa răspundem oricând la întrebările voastre cu drag!Vă mulțumim tuturor pentru că ați continuat să fiți alături de Lara, din păcate, este nevoie de un ajutor financiar indispensabil și în cazul ei. Orice donatie este foarte importanta și contează foarte mult, vă rugăm să o ajutați pe Lara să depășească leucemia si sa treaca cu bine peste aceata grea incercare.

Doar împreună putem da o şansă. Împreună pentru Lara 😍😍

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.