Copilăria fără griji nu este dăruită, tuturor copiilor!

Copilăria fără griji nu este dăruită, din păcate, tuturor copiilor!

Noi, adulții, putem face multe pentru ca copiii noștri să aibă o copilărie mai frumoasă cu multe momente fericite! ❣❣❣ Unii îşi doresc bicicletă, alții lego, unul îşi doreşte mâncare, iar celălalt vrea o jucărie scumpă!

Lara visează la sănătate !! Viseaza la acele momente în care poate sări din nou, să alerge prin curte sau pur și simplu să mănânce o înghețată în parc! ? Nu putem îndeplini toate dorințele, dar este datoria noastră să ajutăm fiecare copil cât mai mult posibil. (gama de posibilități este nesfârșită)

Acum cerem ajutorul vostru pentru Lara! ??? Vă rugăm, implicați-vă, susțineți-o pe Lara! ?????❤ Toți banii, fiecare donație și fiecare share este binevenit şi contează mult! O putem ajuta împreună!

Împreună, pentru Lara!

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.