Copilăria fără griji nu este dăruită, tuturor copiilor!

Copilăria fără griji nu este dăruită, din păcate, tuturor copiilor!

Noi, adulții, putem face multe pentru ca copiii noștri să aibă o copilărie mai frumoasă cu multe momente fericite! ❣❣❣ Unii îşi doresc bicicletă, alții lego, unul îşi doreşte mâncare, iar celălalt vrea o jucărie scumpă!

Lara visează la sănătate !! Viseaza la acele momente în care poate sări din nou, să alerge prin curte sau pur și simplu să mănânce o înghețată în parc! 💗 Nu putem îndeplini toate dorințele, dar este datoria noastră să ajutăm fiecare copil cât mai mult posibil. (gama de posibilități este nesfârșită)

Acum cerem ajutorul vostru pentru Lara! 🙏🙏🙏 Vă rugăm, implicați-vă, susțineți-o pe Lara! 💜💙💚💛🧡❤ Toți banii, fiecare donație și fiecare share este binevenit şi contează mult! O putem ajuta împreună!

Împreună, pentru Lara!

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.