Buna ziua , dragilor!

Buna ziua , dragilor! ?Lara in ultimele zile este tot mai palida, chiar și buzele ei sunt mai albe ca de obicei. Am cântărit-o si are cu 1 kg mai puțin fata de săptămâna trecută. ??

Astazi a plecat cu tati la analize și din rezultatul de la testele de sange am aflat ca hemoglobinele erau sub limitele normalului si necesita o transfuzie de sange. ??? Acum este la transfuzie si lupta ca o eroina. Transfuzia va dura 2,5 ore. Știu cât de mult suferă , deși este puternica și nu se plânge . ?

Pentru mine , ea este cea mai cuminte si cea mai rabdatoare fetita din lumea asta. ❤️?? Rugati-va pentru ea si pentru sanatatea ei. Va multumim din suflet ca sunteti alaturi de noi!??????

Vă mulțumesc din suflet pentru orice donație, licitație, comentariu și share !!! Vă mulțumesc că faceți parte din povestea Larei!

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.