Azi nu am fost la spital.

Salutare

Mami mi-a povestit, ca mulți oameni cu inima bună au venit in grupul meu, să mă ajute. Vă mulțumesc mult! Azi nu am fost la spital. Mami mi-a dat medicamente acasă, ca să dispară celulele rele şi să se întărească cele bune.

Îmi închipui cum aceste celule se luptă, e un război mare.. Azi am jucat puzzle cu tati, mi-a plăcut mult. Îmi place să mă cuibăresc în brațele lui. Tati si mami în brațe mă duc peste tot prin casă. Stiți, picioruşele mele acum sunt cam slãbuțe. Dar în curând mă voi vindeca, şi voi putea sării şi alerga din nou. Poate atunci nu am să obosesc aşa repede.

Vă las acum, ne uităm la desene cu Mira, surioara mea, iar mami ne pregăteşte ceva delicios. Mereu ne găteşte câte ceva, şi văd că mai plânge câteodată, chiar si atunci, când nu curăță ceapa.. În curând v-a fi miercuri si iarăsi ma duc la spital. Sper să nu mă doară injecțiile prea tare.

Vă pup cu drag!

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.