Azi am fost iarăşi la spital.

Salutare tuturor ❤Azi am fost iarăşi la spital. Trebuie să mergem în fiecare miercuri, atunci mă voi vindeca. Mereu imi este foame si sete, nu am voie să beau sau să mănânc de la miezul nopții până după prima recoltare de sânge si după puțin somn, acolo în spital. Dar rezist!

Când ajung acasă Mami mereu mă aşteaptă cu bunătați. Ea nu poate veni cu mine, cã din cauza virusului covid doar un adult poate intra. Aşa cã merg, cu tati. Dar stiu că mami acasă are mari emoții şi pândeşte telefonul, aşteptând veşti cât de cuminte am fost ❤După ce ajung la spital mereu îmi recoltează sânge din degețel si din port.

Mă doare, dar nu plâng. Nu îmi place şi îmi este frică de ace. Dar Mami a spus că sunt o eroină curajoasă, aşa că nu plâng! ❤Am să vă mai povestesc, dar acum sunt tare obosită. Trebuie să dorm mult mult, să mă vindec.

Vă pup cu drag!❤Pentru cine vrea sa ma ajute, mai jos sunt conturile pentru donatii. Multumesc tare tare mult pentru orice ajutor!🙏🙏🙏

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.