Aceste zile sunt foarte dificile.

Aceste zile sunt foarte dificile pentru Lara si pentru noi.

Ea este tot în spital şi din păcate nu se simte deloc bine. Am ştiut că va fi greu, am ştiut că datorită chimioterapiei vor apărea efecte secundare şi anumite complicații, dar nu mă aşteptam să apară aşa repede! ?

Din analizele din weekend am aflat că Lara are inimioara mărită şi are apă la plămâni. Primeşte antibiotice în continuare, medicamente pentru febră, iar medicii încearca să o stabilizeze.?? Azi a primit o nouă „jucărie”, care de fapt o ajută la eliminarea mucusului din plămâni. Ne îngrijorăm în continuu, dar trebuie sa gândim pozitiv! Trebuie să se facă bine. E o minune de fetiță, are 5 anişori . E atât de inocentă e atât de mică şi neajutorată. ??

Privesc postările, licitațiile, privesc oamenii care zi de zi încearcă să ne ajute. Sunt foarte recunoscătoare! Suntem puțini deocamdată, dar ştiu ca este efort sa transferi bani, ştiu ca fiecare admin, moderator şi fiecare membru a grupului îşi rupe din timpul prețios să ne ajute. ❤?

Vă mulțumesc din suflet, pentru orice ajutor, donație, share sau gând bun. Mulțumesc că ne sunteți alături şi vă rog să rămâneți în continuare în susținerea Larei, dându-ne speranța că într-o zi va fi si ea din nou sănătoasă! ❤?

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.