A család a legszebb vagyon, ami lehet

Sziasztok drága segítőszándéku emberek! A család a legszebb vagyon, ami az embernek lehet! Akkor vagy jól, ha tudod, hogy a neked fontos emberek, a szeretteid egészségesek. Kétségbeesetten vágyom rá, hogy a kislányom újra egészséges legyen. Ma nehéz napunk volt. Lara étvágytalan, nem akar enni. Bármit adunk neki, nem ízlik, nem kívánja, folyamatosan azt hajtogatja, hogy nem éhes.

Néha egy óráig is eltart, hogy belediktáljak egy kis ennivalót. Nézem a gyermekem és megszakad a szívem érte, látom milyen vékonyka. A lábacskái és a karjai áttetszően soványak, nincs semmi izom vagy husi rajtuk. A haja lassan teljesen kihullik, egyelőre nem is nő vissza. Annyira legyengült, hogy járni sem tud, ölben visszük mindenhova a lakásban. De a szeme, a tekintete a régi.

A tekintetében fel-felvillanó ragyogás ad egy kis reményt, hogy valamikor újra a régi, cserfes életvidám kislány lesz. Veletek együtt erősebb vagyok én is, sokat segít, hogy a bajban melettünk álltok! Köszönjük nektek a biztatást, a támogatást és minden segítséget!

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.