Sziasztok drága barátaim

Ahogy meséltem, tegnap újabb vizsgálatok voltak, s ma vissza kellett menni a kórházba, hogy kemoterápiát kapjak. Anya nagyon boldog, hogy végre itthon vagyok, fényképet akart rólam készíteni, de sajnos nem volt kedvem nevetni. Anya és apa mindig azt mondják, hogy nagyon erős vagyok, egy igazi hős, de tudjátok én sem bátornak sem hősnek nem érzem magam. Elfáradtam a sok kórházban eltöltött idő alatt, rosszul vagyok a kezeléstől és a szagoktól és sajnos még mindig nagyon félek a fájdalmaktól amit ott elviselek és persze a tűktől. ??


Tegnapi vizsgálatoknál benthagyták a branült a portomban, hogy ne kelljen ma újra szúrjanak. Örültem, egy szúrással kevesebb.. na de nem lett könnyebb. Ezzel a branüllel nem lehet aludni. Anya sem aludt, rám vigyázott egész éjjel. ?


Ha lehetne egy kivánságom, azt szeretném ha olyan lenne mint régen volt. Hogy egészséges legyek, tűk, kezelések és fájdalmak nélkül.. és akkor anyuék sem aggódnának. Próbálják leplezni, de látom..?

Tudom, hogy minden rendben lesz, de addig sok sok fájdalmat, kezelést és tűt kell elviselnem. ?


Kérlek maradjatok velünk. Minden megosztás, like és adomany számít. Még a picurkák is.. Segítsetek bővíteni a csoportot, hogy minél többen megismerjék Lara történetét. Hívjátok meg az ismerősöket! ?


LARA szeretettel ölel titeket!??❤

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.